keskiviikko 21. elokuuta 2019

Tyttären huoneen muutos

Nyt tuleekin sitten kaikkien teiniprinsessojen unelmapostaus! Tyttären huone on talon huoneista ehdottomasti minun suosikkini. Voisin asua siellä aivan hyvin itsekin. Lähtökohtana meillä oli, että myös lastenhuoneisiin käytetään laadukkaita materiaaleja ja vaaleita sävyjä. Tyttären huoneesta löytyvät saman harmaan sävyt kuin pojankin huoneesta, mutta pojan mustat värisävyt ovat väistyneet tyttömäisiin sävyihin. Eli siis vaaleanpunaiseen 😊 Ei kuitenkaan mitään vaahtokarkkia, vaan tyylikästä ja hempeää. 



Tässä kuva viime kesältä, kun kovin paljon tavaraa ei oltu vielä tuotu mukana ja sänkykin oli minun vanha. Tyttären huoneessa on ehkä ihaninta sen rauhallisuus. Työpöytä on samaa mallia kuin pojalla, mutta jalat ja etulaatikko ovat valkoiset. Matto on yksi suosikeistani, Vallilalta sekin. Verhot ovat aikoinaan äitini hankkimat ja ne sopivat tytön huoneeseen täydellisesti.


Tässä kuvassa on sitten peilikin saatu paikoilleen. Peili ei ole tullut jäädäkseen. Se jäi yli muista huoneista, joten sijoitettiin se tuohon kirjoituspöydän päälle. 


Tuoli on myös äitini aikoinaan hankkima ja se sopii kivasti tytön huoneeseen. Tuommonen vaaleanpunainen kimalteleva lampaantalja piti ostaa, kait se nyt menee, vaikka ei ihan minun juttuni olekaan. 


Myös tytölle hankittiin leveä ja hyvä sänky. Seinätarran ostin mukaan Münchenistä. Tyttö rakastaa kissoja (ja koiria), joten päädyimme kissa-teemaan. En ole oikein tyytyväinen tarran lehtien väriin, ovat vähän turhan kirkkaat. 


Tyttären huoneeseen hankittiin myös vaateteline. Noh, koska tiedätte: tytöt ja vaatteet... 😀 Tarkoitus on, että kaikkia vaatteita ei kerralla tuossa säilytetä ja että tytär oppii myös huolehtimaan omista vaatteistaan ja laittamaan ne hengareihin. Siinä voi vaikka aamulla sängyssä loikoilla ja miettiä, mitäköhän tänään laittaisi päälle 😊


Lopuksi vielä yksi kuva talvelta. Tyttären huoneen ikkunasta näkyy kaunis koivumetsä. Tätä näkyä voisi ihailla päivät pitkät... 

Mukavaa päivää teille kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti