maanantai 27. tammikuuta 2020

Pihakivetys

 
Moikka! Mihin tämä aika oikein rientää..? Tuntuu, että ihan vasta kirjoittelin ja taas on monta viikkoa mennyt. Mukavasti ollaan saatu arki rullaamaan ja treeniaikaa on kaikki tasapuolisesti. 😊 Täällä pohjoisessa on ollut nyt parin päivän ajan kovempia pakkasia, ja ollaan nautittu niistä kovasti! Tai no lapset vähän nirsoilevat, kun on kylmä ajaa pyörällä 😀 Onneksi ei muksuilla ole pitkä koulumatka. Onhan tämä melkoista luksusta verrattuna meidän "entiseen" elämään. Reilun tunnin julkisilla kulkemiset on vaihtuneet viiden minuutin pyöräilyyn. Eväiden kuljetus on vaihtunut tasapainoiseen lämpimään kouluruokaan. Kohdeksan tunnin koulupäivät ovat vaihtuneet.. no, paljon lyhyempiin ja rennompiin päiviin. Lapset ehtivät nyt hyvin käymään kotona ennen treenejä ja tehdä vaikka läksyt. Saksassa pojalla oli hirvittävän pitkiä koulupäiviä ja sen päälle vielä treenit. Kotona saattoi olla illalla vasta kahdeksan aikaan. Ne olisi pitkiä päiviä jopa aikuiselle!

No mutta, tänään ajattelin kirjoitella pihalaatoituksesta. Aloittelin sitä viime syksynä. Meillä on melko pitkä polut, mihin laatoitusta tarvii, joten valittiin isoja laattoja, jotta homma sujuisi nopeampaa. Olen aikas ylpeä, miten sain tuota yksin tehtyä. Mieshän saapui Saksasta vasta lokakuun puolivälissä ja sitten oli jo liian jäistä laatoittamista enää jatkaa. Eli laatoitus on edelleen vähän kesken, mutta itse laattaan olemme erittäin tyytyväisiä. Ne ovat paksuja ja tuntuvat kestäviltä. Noihin väleihin tulee vielä mustaa saumaushiekkaa, mutta sekin on ensi kevään juttuja. Aikas moista hommaa muuten noiden laattojen nostelu, menee ihan treenistä!Tässä yksi väliaikakuva 😊 Tässä vaiheessa ei kuistillakaan ollut vielä kaiteita.


 Kokoaminen oli melkoista palapeliä, kun halusimme, että lopputulos oli mahdollisimman elävä.


 Kissat nauttivat näiden päällä auringosta ja lämmöstä!


Tässä portailta päin kuvaa laatoista.


Noihin väleihin tulee uppoamaan melkoinen määrä saumaushiekkaa. Aikamoista hommaa senkin lapioiminen...

Mutta nyt taas arkisten askareiden pariin. Tytöllä on voimistelutreenit ja mies tulee kohta töistä, joten on aika laittaa ruokaa 😊

Mukavia talvipäiviä kaikille! 💗
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti