lauantai 28. maaliskuuta 2020

Kylpyhuoneen muutos

Huomenta! Täällä on vihdoinkin saatu kylpyhuone täysin valmiiksi. Joitakin kalusteita piti vähän odotella. Teimme remontin alusta loppuun asti itse ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä! Oikeasti aika pienellä vaivalla saa aivan uudenlaisen ilmeen.


Tässä ensin kuva lopputuloksesta. Suihkuseinää odottelimme lähes kolme viikkoa, muuten saimme kaikki melko hyvin hankittua nopeasti.


Tästä lähdimme liikkeelle. Kylläpäs hirvittää edes katsoa tätä kuvaa. Itse laatoissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta väri ei ollut meille sopiva. 20 vuotta vanha rikkinäinen suihkukaappi oli aivan hirvittävässä kunnossa. Ainostaan saunan ovi oli mielestämme siedettävä.


Koko homma lähti liikkeelle kylpyhuoneen katon maalaamisesta. Se oli kait lakattu joskus aiemmin, joten se maalattiin vain valkoiseksi.

Tässä näkyy vanha pesuallas ja suihku. Kaikki tarvitsivat päivitystä. Lattian pienestä laatasta en pidä, mutta päädyimme senkin vain pesemään ja maalaamaan.


Tässä seinät ovat maalattu nyt kolmeen kertaan valkoisella märkätilojen kaakelimaalilla ja lattia harmaalla lattia laattamaalilla. Tässä kohta alkoi jo tuntua, että kyllä tästä hyvä tulee, vaikka matkalla hieman epäilyttikin. Lueskelin paljon netistä, miten maali pysyy tai pysyykö. Monet, joiden kanssa juttelin, ovat myös olleet aika epäileväisiä. Mutta ainakin toistaiseksi näyttää pysyvän hyvin.


Tässä kuva maalatusta katosta ja uudesta lampusta. Lamppu oli harmillisesti ehkä vähän pieni, mutta nettikaupassa ei ollut isompaa kokoa. Lamppu on ledeillä toimiva, joten hehkun vaihdostakaan ei tarvitse huolehtia.


Päädyimme ostamaan sadesuihkun ja uuden pesualtaan kaapistoineen Ikeasta. Kävimme Haaparannassa pariinkin otteeseen katselemassa tuotteita. Olen erittäin tyytyväinen molempiin! Peili ostettiin Jyskistä ja kiinnitimme sen ketjuilla kattoon, ettei seinään tarvinnut porata enempää reikiä. Suihkuseinä on netraudasta, siitä tykkään erityisen paljon!


Uusimme kaikki pyyhekoukut ja ostimme nurkkaan jakkaran, johon voi pesun ajaksi jättää vaatteet.


Pesuhuoneessa on myös "pyykkikori", jossa me säilytämme kissanhiekkaa 😀 Lattiakaivon kannen uusimme myös, koska vanha oli muovinen ja ei mitenkään kestävän oloinen. Oli hankala löytää vanhoille mitoille sopiva. Tämä sattui silmiin netraudassa. Ostimme myös muovisen kasvin tuomaan vähän tunnelmaa. Kylpyhuoneen matto oli löytö H&M Homesta.


Kaunista viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti