lauantai 4. huhtikuuta 2020

Päivitystä tytön huoneeseen

Moi!
 Tyttären huone on näyttää erilaiselta, mitä syksyllä. Se näyttää nyt siltä, että siellä eletään ja asutaan 😊 Aiemmin pystyin vielä jotenkin molempien lapsien huoneita kontrolloimaan, nyt en enää mitenkään. Saan ehdottaa jotain, mutta se ei välttämättä mene läpi.


Tytön huoneeseen tuoti peili alakerrasta, jotta hän saa mallailla vaatteitaan rauhassa. Peili ei sopinut alakerran tyyliin ollenkaan, mutta tytölle se on juuri tarpeeksi romanttinen. Vaatetelineeseen oli tarkoitus laittaa vain käytettäviä vaatteita, mutta siitä on taidettu vähän lipsua...


Alakerrasta tuotiin myös oikealla näkyvä kustavilaistyyppinen valkoinen lipasto ja vanha telkkari. Aika vähän tulee kyllä tuota telkkaria lapsilla katsottua. Tai telkkaria ylipäätään.


Kissat viihtyvät tässä huoneessa, kun voivat seurata lintuja ikkunasta. Tavaraa tahtoo kertyä joka nurkkaan, josta en pidä ollenkaan. Olen koittanut pitää kiinni ajatuksesta, että kaikki ylimääräinen saa mennä kierrätykseen, mutta joskus on yllätävän vaikea luopua esimerkiksi huonekaluista, jos niillä on tunnearvoa. 

Mukavaa päivää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti