sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Terassi etenee

Tervehdys! 
Pihahommissa ollaan viihdytty ilta jos toinenkin. Paljon on ollu tekemistä. Pääsiäisen aikoihin rakentelimme kaiteita terassille ja siinä meni loppujen lopuksi ainakin viikko. Kaiteita olen nyt pikkuhiljaa maalaillut. Vielä pitäisi tolpanhatut ostaa ja sisustaa terassi loppuun. Komposiittiin olemme olleet tyytyväisiä. Harmillisesti kyllä hiekasta jää pölyä, jota ei harjaamalla saa pois, vaan aina pitäisi vedellä puhdistaa. Onneksi välillä satelee ja sitten komposiitti puhdistuu. 


Kesä tulee nyt vauhdilla ja koivuun on alkanut ilmestyä hiirenkorvia. Jokohan sitä kohta uskaltautuisi uimaan 😊Etupuolen terassia. Tästä on kaiteet jo kertaalleen maalattu.
Ostimme terassille Askosta ison aurinkovarjon, koska etutarassilla on iltaisin todella kuuma istua, kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Riipputuoli on Saksasta.Tyynyjä olen hankkinut nyt lisää sohvaryhmään. Jotenkin olen ihastunut vihreään väriin 😀


Joskus iltaisin on mukava istahtaa aurinkoiselle terassille ja ottaa lasi viiniä. Oma terassi on kyllä ihana 💖

Mukavaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Koetin käydä tässä eräs päivä kommentoimassa blogiisi, mutta en jostain syystä onnistunnut. Mielenkiinnolla seuraan laatikoidesi istuttamista ja kompostointia. Olisi mukava itsellekin komposti laittaa :)

      Poista