tiistai 11. elokuuta 2020

Autokatoksen maahommia

Moi! Tämmösiä hommaa ollut täällä keväästä kesään! Hui! 

Meille on rakennettu autokatosta, johon tulee varasto päätyyn. Koko urakka alkoi keväällä maatöillä. Olimme suoraan sanottuna järkyttyneitä, miten kallista on rakentaa autokatos. Vaikka se ei rakentamisen puolesta ole iso homma, niin paljon paperihommaa siihen liittyy. Pitää olla kuvat lupaa varten ja urakalle valvoja. Pitää saada kuvat ajoissa ja rakennuslupaa varten pitää olla naapureilta nimmarit. 

Ja ainahan tulee jotain yllätyksiä. Vaikka sadevesien viennistä tai maan kunnosta. Tai mistä tahansa, josta aina tulee vähän lisää hintaa. Tässä oltais tarvittu semmoista Kotoisa-ohjelmaa, joka kävisi heittämässä ulkomaanmatkan aikana kaikki paikoilleen 😀


Suurinpiirtein tämmöseltä näytti keväällä. Tässä vaiheessa ei enää kaduttanut, kun pihassa oli muutakin kuin iso monttu.


Älkää kysykö, miksi tämmönenkin tehtiin. En tiedä. Liekö tässä oikeaa tai väärää tapaa, mutta ei tämmönen kokematon rakentaja ymmärrä kaikkia toimintoja. Siksi on hyvä olla asiansa osaava valvoja, joka tietää ja osaa neuvoa. Meille sattui onneksi todella mukava ja osaava tyyppi. 

Ensi kerralla kuvia jo lähes valmiista katoksesta 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti