torstai 2. tammikuuta 2020

Joulun tunnelmia


Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Meidän joulu sujui mukavasti perhepiirissä ja ensimmäistä kertaa omassa kodissa :) Vaikka näimme paljon ihmisiä, niin silti olo on levännyt. Ihan parasta tässä lomassa on, ettei meidän tarvitse lähteä loman jälkeen takaisin Saksaan. Joka vuosi oli raskasta alkaa pakkaamaan matkalaukkuja mukavan Suomi-loman jälkeen. Tänä vuonna ei enää tarvitse. Olen niin kiitollinen tästä kodista ja meidän perheestä. Monen, suorastaan hirvittävän, vuoden jälkeen voimme vihdoinkin kiittää ja olla kiitollisia. Toivon todella, että kaikki nuo raskaat ajat ovat takanapäin! En usko, että pahaan pitää koskaan vastata pahalla. Siitä ei seuraa kuin lisää pahaa. Sen sijaan uskon ja luotan siihen, että kun tekee ja ajattelee toisille vain hyvää, palaa se sinulle moninkertaisena takaisin 💞

Tässä muutamia kuvia meidän perheen joulusta ja uuden vuoden alusta. 



Malja uudelle vuosikymmenelle!


Ihana joulukuusemme (ja kissa myös 😊 )


Olohuoneen huonekalut ovat alkaneet löytää paikkansa. Yhden seinustan ikkunan paikalle asennutimme lasiset pariovet. Tuovat ihanasti valoa talven keskelle!


 Pihan tuijat olemme muutaman kerran nyt leikanneet ja laitoimme niihin valosarjat. Oli tarkoitus kyllä laittaa kaikkiin kolmeen, mutta loppui pistorasiat kesken 😃


Yhden illan juhlakattaus. Minusta on ollut ihana kokata, leipoa ja laittaa pöytää kauniiksi (mies on kyllä sitten kiltisti aina siivonnut jäljet 😇 )


Joulukattauksessa käytin muovisia koristeita, jotka sopivat minusta ihanasti talviseen päivään. Aion käyttää niitä useamminkin! 

Olkoon sinun vuosi 2020 täynnä iloa, onnea ja rauhaa 💖
 

3 kommenttia:

  1. Minustakin on ihana kun olette Suomessa! Hyvää ja siunattua vuotta 2020! T. Marita (juuri Portugalista tulleena)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mulla on sun kommentti mennyt ihan ohi! Pitääpä aktivoitua ja katsoa tarkemmin. Toivottavasti sinulla oli kiva loma ja uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin! Rakkaita haleja täältä pohjoisesta!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista